Sport 29 August 2008 00:45
Gloria Bistrita il va imprumuta pentru un sezon pe atacantul Dany Mendes Ribeiro, de la Benfica Lisabona, in contul colaborarii dintre cele doua cluburi, dupa cum a declarat, joi, pentru NewsIn, directorul sportiv al bistritenilor, Ioan Horoba

"Vom aduce un atacant pe care il cheama Dany si este legitimat la Benfica. Ioan Ovidiu Sabau l-a placut foarte mult si am decis sa il imprumutam un sezon. Venirea lui nu are legatura cu transferul lui Sepsi, ci cu buna noastra colaborare pe care o avem cu Benfica. Dany va sosi la Bistrita joi seara", a declarat Ioan Horoba.

Dany Mendes Ribeiro, in varsta de 20 de ani, are 1,77 metri si 72 kilograme si a fost achizitionat de Benfica in sezonul 2006/2007 de la Leixores, dar nu a intrat in planurile conducerii tehnice si a fost imprumutat in liga a II-a portugheza, la Freamunde, echipa pentru care a evoluat in 7 partide, dar nu a reusit sa marcheze niciun gol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.