Social 20 Martie 2008 10:54
Federatia Nationala Feroviara Miscare-Comercial va opri circulatia trenurilor in zilele de 26, 27 si 28 martie, cate patru ore pe zi, daca Primaria Capitalei nu autorizeaza organizarea unui miting pe 26 martie, informeaza NewsIn.

Federatia Nationala Feroviara Miscare-Comercial (FNFMC) intentioneaza sa organizeze un miting de protest, pe 26 martie, la care vor participa 5.000 de feroviari, pentru autorizarea caruia au depus o cerere la Primaria Capitalei, potrivit sindicatelor.

In cazul in care primaria nu autorizeaza protestul, sindicalistii vor declansa o greva, timp de trei zile consecutiv (26, 27 si 28 martie), cand vor intrerupe lucrul patru ore pe zi, in intervalul 8.00-12.00.

Revendicarile feroviarilor vizeaza majorarile salariale pentru 2008, care nu s-au produs ca urmare a negocierilor esuate, conditiile precare de lucru si decizia de privatizare a CFR Marfa, in regim de urgenta, cu care sindicalistii nu sunt de acord, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.