Cele mai afectate regiuni de blocaje de circulatie se afla tot in sud-estul Romaniei, in judete precum Tulcea, Constanta, Calarasi si Ialomita.

Un numar de 39 de sectoare de drum si drumuri nationale sunt in continuare blocate, autostrada Bucuresti-Constanta si centura Bucurestiului raman inchise, iar pe autostrada Bucuresti-Pitesti circulatia a fost redeschisa pe sensul dinspre Capitala.

"In prezent avem 39 de sectoare de drum si drumuri nationale blocate, insa toti oamenii au fost adapostiti, centura Bucurestiului a fost degajata, dar ramane inchisa din cauza autoturismelor blocate si speram sa o deschidem in cursul zilei de azi sau cel tarziu maine dimineata", a declarat intr-o conferinta de presa directorul de intretinere al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale Romania (CNADNR), Cristian Andrei, citat de mediafax.ro.

Incepand cu ora 12.00, pe Autostrada Soarelui, traficul rutier pe sectorul Cernavoda – Fetesti a fost reluat, informeaza centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Pe A1 se circula doar pe sensul Bucuresti-Pitesti, urmand ca centura Bucuresti sa fie redeschisa cel tarziu sambata, potrivit realitatea.net.

Pe Centura Bucurestiului, pe raza orasului Chitila, traficul a fost reluat pe un singur sens de mers, respectiv A1- DN 7. In rest, Centura este blocata dar se lucreaza cu utilaje de deszapezire pe raza localitatilor Afumati; Pantelimon; intre localitatile Berceni - Jilava- Magurele- Bragadiru; intre Popesti-Leordeni si Glina, precum si pe sectorul de drum A1-Domnesti.

Verificati starea actualizata a drumurilor pe site-ul CNADNR.

Harta drumurilor blocate, realizata de hotnews.ro

View Larger Map

Drumurile spre munte sunt blocate pentru bucuresteni

Ultimele informatii de pe traseu ale politistilor arata ca se circula cu dificultate pe cele mai importante drumuri spre munte cu pornire din Capitala.

Citeste si:
Cu ce te poți deplasa eficient într-un oraș aglomerat: Top 5...
Cu ce te poți deplasa...

„Pe DN1, nu se poate circula. Pe A2- Pitesti se circula numai pe sensul de mers spre Pitesti si cu antemergator de la politie din cauza ca s-a actionat pentru deszapezire doar pe o portiune de drum. Pe DN2 nu se circula, blocate sunt si DN3, DN4, DN5. Nici pe DN6 nu se circula”, a precizat, pentru evz.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, comisarul Christian Ciocan.

Toate drumurile nationale din Tulcea si Constanta, inchise

CNADNR a luat joi seara decizia de a inchide toate drumurile nationale din Constanta si Tulcea. Decizia ramane in vigoare in functie de evolutia fenomenelor meteorologice, relateaza realitatea.net.

Va reamintim ca judetele Tulcea si Constanta sunt singurele judete din tara unde mai este valabila astazi avertizarea de cod galben de ninsoare si viscol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.