Tulcea si Constanta sunt singurele judete din tara unde mai este valabila avertizarea de cod galben de ninsoare si viscol.

Codul galben va fi emis vineri dupa ora 12.00 doar pentru judetele Tulcea si Constanta, iar pentru celelalte zone nu va mai fi impusa o alta avertizare, a anuntat premierul Emil Boc, citat de MEDIAFAX. Avertizarea pentru cele doua judete este valabila pana sambata dimineata, ora 10:00.

"Dupa ora 12.00, ramane cod galben numai pentru judetele Constanta si Tulcea, din cauza viscolului care va fi undeva intre 50 si 60 kilometri pe ora. In rest, pentru restul judetelor, nu vom mai avea cod galben sau portocaliu, ceea ce inseamna ca intram in linie dreapta cu activitatea de deszapezire si reluarea traficului normal", a anuntat seful Guvernului, la finalul reuniunii Comandamentului pentru Situatii de Urgenta de la Ministerul Administratiei si Internelor.

El a atentionat insa ca vor fi temperaturi extrem de scazute, de minus 15-20 grade Celsius, si ca inca mai sunt 191 localitati cu probleme in furnizarea energiei electrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.