Ministrul Cristian David si Vanda Vlasov s-au cununat religios, in acest weekend. Evenimentul religios a avut loc la sase luni de la casatoria civila, oficiata la Viena, cu maxima discretie.

Secretomania tanarului cuplu a fost continuata si cu ocazia cununiei religioase. De frica presei, tanarul cuplu nu a precizat in invitatiile de nunta biserica unde se va oficia slujba, ci doar localul: restaurantul Howard Johnson. Nasii cuplului au fost doi prieteni buni ai ministrului, Daniela si Cristian Lulache, prosperi oameni de afaceri.

La petrecere a venit toata suflarea liberala si nu numai. Au venit la brat premierul Tariceanu cu sotia, Mesecanu, Dan Radu Rusanu, Ludovic Orban, ministrii Razvan Ungureanu si Athanasiu, senatorul Adrian Cioroianu. O mare surpriza a constituit-o aparitia liberalului Viorel Catarama, insotit de Adela Surugiu. Dintre colegii de guvernare, doar doi democrati au fost invitati: Romeo Raicu si Costica Canacheu, dar si fiica ministrului Pogea. O figura aparte a fost si Oana Roman, prietena buna a miresei. Invitatii au fost cuceriti atat de locatia petrecerii, restaurantul Howard Johnson, cat si de meniul foarte "cool". Sursele noastre n-au fost in stare sa ne precizeze exact ce au mancat, multe dintre specialitati fiindu-le straine chiar si VIP-urilor politice, obisnuite cu preparate care mai de care.

Tot ce am putut afla a fost ca s-a consumat un "somon extraordinar", pate de ficat de gasca, sau niste specialitati italienesti cu sosuri absolut tulburatoare. In concluzie, nimic din meniul traditional al unei nunti romanesti. Evident ca nunta nu a fost una cu dar, insa invitatii n-au venit cu mana goala, fiecare aducand cuplului liberal diverse cadouri si... multe pupaturi. Una peste alta, invitatii, in frunte cu premierul Tariceanu au dansat pe rupte, pana la epuizare: blues, rock etc. Muzica a fost apreciata in mod deosebit de catre invitati, care au catalogat-o drept extraordinara. Insa politicienii nostri n-au stiut sa spuna ce formatie a cantat. A fost recunoscut doar Horia Brenciu, cel care a dat si el un recital -impreuna cu trupa lui- la nunta ministrului David. Singurul lucru care a iesit din tipare si n-a functionat a fost... aerul conditionat.

Ministrul Hardau a fost socru mare

Primarul Emil Boc a oficiat ieri cununia civila a fiului ministrului Hardau (foto). Andrei Hardau s-a casatorit cu Dana Bleoca, prietena lui inca din clasa a X-a. La nunta au participat Emil Boc, deputatii Daniel Buda, Ioan Oltean, Mircea Pusca, prefectul Alin Tise si subprefectul Calin Platon, dar si presedintele Consiliului Judetean, Marius Nicoara. Socrul mare, adica ministrul Educatiei, avea o singura spaima: nu cumva la nunta sa vina si persoane neanuntate, asa incat sa aiba probleme cu cheltuielile. Ministrul a patit figura asta la nunta fiului sau cel mare, cand au venit trei perechi in plus. Se pare ca lovitura financiara a fost grea, din moment ce evenimentul s-a intamplat acum sase ani iar ministrul n-a uitat patania asta. In orice caz, cadoul sau de nunta a fost "acoperirea cheltuielilor".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.