Vicepresedintele PNL, Vlad Moisescu, a anuntat ca isi va da demisia din functia pe care o detine in partid, in semn de protest fata de modul de conducere al lui Crin Antonescu.

"Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Raman simplu membru, ca in ’90", a declarat Moisescu, intr-o emisiune la B1 TV.

De asemenea, liberalul a dezvaluit ca multi colegi din PNL sunt nemultumiti de modul in care co-presedintele USL conduce partidul, dar nu au curajul sa vorbeasca.

"Din luna mai 2012, s-a intrat intr-un conflict, initiat de Chiliman, pe care il sustineam, cu domnul Antonescu. Destituirile au fost facute mereu inaintea alegerilor. Inainte de parlamentare, a aparut un alt conflict. Tariceanu a decis sa candideze in Sectorul 1, chiar in Colegiul lasat liber de Antonescu, ceea ce pe noi ne-a onorat si l-am sustinut, lucru care l-a infuriat si mai tare. Nu noi am generat conflictul, vina apartine domnului Antonescu. Saptamana asta, dupa doua evenimente foarte grave. Toate astea ma fac sa-mi dau demisia. Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Raman simplu membru, ca in ’90. Sunt multi, dar nu au curajul sa vorbeasca. Baza traditiei liberale este vorbitul liber, dar in niciun caz teama", a mai adaugat Moisescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.