Fostul premier Calin Popescu Tariceanu propune ca desemnarea candidatului PNL la Presedintie sa se faca printr-un scrutin intern, asa cum se intampla in alte tari, mentionand ca cel desemnat va trebui sa aiba sansele cele mai mari de a obtine mandatul prezidential.

"Propunerea mea e ca in PNL desemnarea candidatului (la Presedintie, n.r.) sa se faca printr-un scrutin intern", a spus Tariceanu, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

El a mentionat ca este nevoie de un presedinte care sa incerce sa rezolve problemele oamenilor si sa nu provoace conflict, "asa cum face Basescu".

Tariceanu a adaugat ca viitorul presedinte trebuie sa dea incredere celorlalte tari, UE, partenerilor transatlantici in legatura cu faptul ca Romania este un stat democratic.

Liberalul a mai spus ca viitorul sef de stat trebuie sa incerce sa uneasca, si nu sa practice dezbinarea romanilor.

Tariceanu a adaugat ca PNL are responsabilitatea de a alege cel mai bun candidat, cu cele mai bune sanse sa castige prezidentialele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.