Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu este loc in partid pentru el si pentru Andrei Chiliman in acelasi timp, iar Congresul trebuie sa decida intre el si primarul Sectorului 1, avand in vedere acuzatiile aduse de acesta la adresa conducerii formatiunii.

"Excluderea domnului Chiliman nu a mai fost ceruta de nimeni, pentru ca domnul Chiliman trebuie sa-si apere punctele de vedere, puncte de vedere din punctul meu de vedere absolut inacceptabile, care lovesc intr-un mod cu totul nemeritat imaginea PNL. Trebuie sa si le apere daca are cum si cu ce intr-un congres. De asemenea, toti cei care sunt invocati de domnul Chiliman, care tac, care gandesc precum dnul Chiliman, sunt invitati la cea mai democratica dezbatere cu putinta", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat, dupa sedinta liderilor PNL, ca nu se poate ca el si Chiliman sa ramana in acelasi partid.

"Nu se poate insa, asta-i clar, dupa ce vom avea un congres clarificator in multe privinte, sa ramanem in acelasi partid si eu si dnul Chiliman, pentru ca din doua una: fie congresul hotaraste ca toata conducerea PNL, in frunte cu mine, a transformat un partid pro-occidental de 20 de ani intr-un partid exsovietic samd, si atunci fie plec, fie domnul Chiliman este un om care loveste in mod tradator in acest partid, si atunci nu mai are domnia sa ce cauta", a spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.