Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la sosirea la sediul USL, ca el personal nu va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni, PNL urmand sa-l aiba ca unic reprezentant la aceste discutii pe secretarul general al formatiunii, Eduard Hellvig.

Potrivit MEDIAFAX, Antonescu a precizat ca, din punctul sau de vedere, USL ar fi trebuit sa fie chemata de una singura la consultari, ca si alianta care a castigat doua treimi din mandatele din Parlament.

El a aratat ca, totusi, aceste consultari se vor desfasura in mod normal, nefiind niciun impediment in privinta acestora.

Antonescu a mai spus ca intalnirea informala la care a participat impreuna cu Victor Ponta si desfasurata la Palatul Cotroceni in prezenta sefului statului a avut ca obiect desemnarea lui Victor Ponta ca prim-ministru.

Liderul liberal a mai aratat ca nu exista nicio semnatura a liderilor USL pe documentul pe care Traian Basescu l-a dat omologilor sai la Bruxelles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.