Fostul ministru PDL al Agriculturii Stelian Fuia l-a acuzat, marti, in plenul Camerei, pe actualul ministru USL, Daniel Constantin, ca minte "cu nonsalanta" asupra progreselor inregistrate si l-a intrebat daca si-a achitat datoria catre presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

"Mintiti cu nonsalanta dezarmanta. V-am pierdut sirul minciunilor", a spus Fuia, care a aratat ca el nu i-a laudat niciodata planurile de activitate, asa cum se exprimase Constantin anterior, transmite MEDIAFAX.

Fuia a spus ca bugetul pentru irigatii nu a fost suplimentat de Constantin, asa cum a precizat acesta, banii fiind realocati din alte proiecte si nici nu a irigat 270.000 de hectare, ci a irigat 80.000 de hectare, dar de cateva ori.

"Domnule ministru, fermierii si noi avem o curiozitate: v-ati achitat datoria catre domnul Voiculescu? Pentru ca sunt multi romani, inclusiv angajatii de la Oltchim, care ar dori sa beneficieze, in conditiile pe care le aveti dumneavostra, de un credit pe zece ani fara dobanda", a mai spus Fuia.

El i-a cerut demisia lui Constantin pentru "implicare in tentativa de fraudare" a fondurilor europene.

"Va cer demisia pentru implicarea in tentativa de fraudare a fondurilor europene pe masura 111 - asistenta tehnica pentru fermele de susbzistenta", a spus Fuia.

La randul sau, Daniel Constantin s-a adresat initiatorilor motiunii simple pe tema Agriculturii, intrebandu-i daca le este rusine cu fostii ministri de resort pe care i-au sustinut, in conditiile in care motiunea a fost citita in plen de catre democrat-liberalul Gheorghe Tinel.

"In sala se afla doi fosti ministri pe care i-ati sustinut. Va e rusine cu domnii Fuia si Tabara, cu ce au facut sau poate v-au spus ca nu au nimic de reprosat actualei conduceri?", a spus actualul ministru al Agriculturii.

Plenul Camerei Deputatilor dezbate motiunea simpla initiata de PDL pe tema Agriculturii, intitulata "Daunatorii USL distrug agricultura", in care se solicita demisia ministrului de resort, Daniel Constantin.

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.