Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, in legatura cu faptul ca presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a mers cu elicopterul SRI la Botosani la sfarsitul saptamanii trecute, ca acestea sunt "actiuni tipice stangii socialiste". 

"Sunt actiuni tipice stangii socialiste, au grija de banii oamenilor. Una spuneau cand erau in opozitie, alta fac cand sunt la putere", a comentat Vasile Blaga intrebat in legatura cu faptul ca Valeriu Zgonea a mers cu elicopterul SRI la Botosani, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a mers, sambata, la Botosani, cu un elicopter SRI, pentru o scurta intalnire cu autoritatile locale, dupa care s-a deplasat, cu acelasi elicopter, la Dorohoi, pentru a participa la manifestarile organizate de autoritati cu ocazia implinirii a 650 de ani de ani de la atestarea orasului.

Zgonea a fost intrebat de jurnalistii prezenti acolo de ce a folosit elicopterul SRI.

"Suntem alesi, noi trebuie sa facem asta si in momentul in care cetatenii te invita la o manifestare cum este cea de la Dorohoi la implinirea a 650 de ani de atestare documentara, intr-un oras in care s-a nascut cel care a facut sistemul modern de educatie. Pentru cei care sunt demnitari in statul roman este obligatia noastra, in momentul in care am decis sa intram in democratie, toata chestiunea pe care trebuie sa o facem noi, si obligatia este sa facem toate intalnirile oficiale", a raspuns Zgonea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.