Mircea Geoana considera ca, din punct de vedere ideologic, nu a plecat niciodata din PSD. De asemenea, senatorul considera ca USL a gresit atunci cand a pregatit slab demersul de suspendare in strainatate. 

"Intr-un fel, daca ma uit la relatia mea cu cei care m-au votat, cu cei cu care am lucrat, cu colegii si colegele mele, din punct de vedere practic, din punct de vedere sentimental, din punct de vedere ideologic, eu nu am plecat niciodata din PSD. Sunt acelasi om, care are un crez politic clar si are aceeasi relatie normala cu colegii si colegele", a declarat Geoana, intr-un interviu acordat MEDIAFAX.

"Daca as spune ca exista un punct care poate fi considerat ca si calcaiul lui Ahile la aceasta operatiune - este foarte slaba pregatire in strainatate si in exterior - si in Europa si in America", a mai adaugat senatorul.

Mai mult de atat, Geoana spune ca lipsa de pregatire a demersului a fost criticata si de partenerii si aliatii USL.

"Este, intr-un fel, si reprosul pe care aliatii si partenerii nostri ni l-au facut spunand ca aceasta pregatire nu a existat practic si acest lucru a creat un camp liber pentru contra-propaganda, pentru insinuare, pentru intoxicare din partea taberei care se apara. Cred ca aici a fost elementul de vulnerabilitate care in cele din urma a costat din punct de vedere al deciziei final", a mai adaugat fostul presedinte al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.