Premierul Victor Ponta a calificat drept echilibrat raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie, prezentat astazi de Jose Manuel Barroso.

"As vrea sa imi exprim satisfactia pentru modul obiectiv in care presedintele Barroso a prezentat azi aceste concluzii si pentru continutul raportului", a declarat Victor Ponta, citat de evz.ro.

Premierul a mai adaugat ca cele 11 intrebari legitime primite de la Comisia Europeana au primit din partea sa un raspuns 'foarte clar si concret'.

"Imi asum intreaga responsabilitate ca prim-ministru ca aceste raspunsuri si obligatii sa fie puse in practica. Daca vorbim (...) de restabilirea si finalizarea competentelor Curtii Constitutionale in ceea ce priveste hotararile Parlamentului, pozitia Guvernului a fost foarte clara: respectarea in totalitate si punerea in acord a legii cu deciziile Curtii Constitutionale", a mai spus Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.