Politica 8 Iulie 2012 21:40
Copresedintii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, au declarat, la scurt timp dupa suspendarea lui Traian Basescu, ca nu vor exista presiuni asupra justitiei din Romania si nici asupra institutiilor publice.

“In calitate de presedinte interimar reafirm atasamentul fata de valorile statului de drept. Doresc sa reafirm si sa garantez ca toate institutiile statului si cele pentru lupta anticoruptie vor avea o activitate corecta si nu va exista o presiune asupra acestora. Fac apel la romani si institutiile statului roman sa isi desfasoare activitatea normal si referendumul din 29 iulie in conditii normale si a unui stat de drept deplin”, a declarat presedintele interimar, Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, are sprijinul total din partea Executivul condus de acesta.

“Sper sa-l pot sprijini pe domnul Crin Antonescu nu doar pe durata mandatului de presedinte interimar, ci si pe durata mandatului de presedinte”, a spus Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.