Politica 8 Iulie 2012 18:52
Liderul PNL si presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat in plenul Parlamentului ca daca presedintele Traian Basescu nu va fi demis prin referendum se va retrage din viata politica.

Veti fi sau nu suspendat, veti fi sau nu demis ne cam despartim. Daca nu veti fi demis la referendum eu ma retrag din viata politica”, a declarat Antonescu.

"Exista un lucru care ne uneste pe noi doi (n.r. cu Traian Basescu): dorul de Emil Boc. Eu duc dorul discursurilor parlamentare ale lui Boc, pe vremea aia credeam ca nu se poate mai rau, am constatat ca da. Sa zicem ca Blaga n-a spus nimic”, a spus la inceputul discursului liderul PNL, iar la cateva secunde presedintele Traian Basescu a parasit plenul Parlamentului.

Crin Antonescu a mai afirmat ca s-a ajuns la solicitarea de suspendare a presedintelui Romaniei, dupa ce “ani de zile presedintele Romaniei a suspendat Constitutia Romaniei”, scrie mediafax.ro.

“Presedintele se ascunde azi, a facut-o si in fata noastra. In anumite imprejurari si in anumite functii vorba inseamna fapta. Aceasta este marea problema pe care noi azi propunem sa o sanctionam printr-un vot politic, trimitandu-l la judecata electoratului roman”, a mai declarat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.