Parlamentarii USL au primit SMS-uri in care li se spune sa nu paraseasca Bucurestiul si ca vor fi informati pe parcurs despre actiunile ce vor urma.

[UPDATE] Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, a anuntat ca textul cererii de suspendare a fost finalizat.

Viceliderul deputatilor PNL Eugen Nicolaescu a anuntat ca intr-o ora USL va depune la Birourile permanente reunite documentele pentru declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.

"In acest moment, grupurile parlamentare au adunat toate sesizarile pe care noi le consideram importante sa le adunam intr-un document pe care sa-l inaintam presedintilor celor doua Camere in care sa solicitam o sedinta extraordinara a Camerelor reunite sa-l suspendam pe presedintele Basescu", a declarat Eugen Nicolaescu, potrivit rtv.net.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX ca, in paralel, juristii USL s-au reunit intr-o sedinta in care se discuta documentul in baza caruia sa fie declansata procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.

Conform surselor citate, inca nu s-a stabilit daca procedura va fi declansata chiar de miercuri.

Citeste si Variante USL: Asumarea raspunderii pe uninominal si referendum si suspendarea lui Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.