Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare va arata in raportul sau ca premierul a plagiat in teza sa de doctorat.

Decizia Consiliului a fost luata prin votul celor 13 membri prezenti din totalul de 21. In urma acestei decizii, CNATDCU a trimis Ministerului Educatiei propunerea de retragere a titlului de doctor al lui Ponta.

Cu doar o zi inainte, ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a desfiintat Consiliul de Atestare a Titlurilor si Diplomelor, ceea ce inseamna ca deciziile membrilor nu mai au validitate legala.

Totodata, Pop afirma ca de problemele de plagiat se ocupa Consiliul National de Etica, acesta fiind singurul care poate rezolva problema posibilului plagiat al premierului.

Victor Ponta nu a dorit sa precizeze daca isi mentine decizia de a demisiona, scrie MEDIAFAX.

"De ieri incepand am fost in cadrul Consiliului European si toata energia si atentia mea au fost concentrate asupra bunei reprezentari a Romaniei. Nu doresc si nu stiu sa comentez in acest moment ce s-a intamplat acasa cat timp eram in Consiliul European", a spus Ponta.

Citeste si: Ponta: Voi demisiona daca decizia Comisiei de Etica va fi ca am plagiat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.