Liderul PDL, premierul Emil Boc a catalogat drept "povesti vanatoresti" acuzatiile senatorului PSD Sorin Bota privind o mita de un milion euro pentru presedintia CSA, spunand ca eventuale dovezi trebuie prezentate Parchetului si ca astfel de acuzatii nu ar trebui mediatizate in lipsa acestor dovezi.

"Sunt povesti vanatoresti, iar presa trebuie sa aiba mai multa responsabilitate. Este inadmisibil sa mediatizezi acuzatii fara nici cea mai mica dovada. Cine are o dovada trebuie sa mearga la Parchet, acolo este rolul si locul unde se anunta aceste lucruri. A arunca doar povesti, mediatizate fara cea mai elementara proba, mi se pare o acuzatie care nu are ce fi formulata. Oricine in Romania are probe sa mearga la Parchet daca are curaj, povestitorii doar pentru imagine sa stea acasa", a spus Boc, citat de MEDIAFAX.

Senatorul PSD Sorin Bota a acuzat, marti, PDL ca a luat o mita de un milion de euro pentru a-l propune pe Romeo Ionut Comaniciu la presedintia Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Acuzatiile au fost formulate dupa ce PDL a renuntat la candidatura lui Comaniciu in favoarea actualului vicepresedinte al CSA, Constantin Buzoianu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.