Primarul Sectorului 5 a prins gustul puterii si acum nu se mai poate lasa de ea, avand sperantele unie cariere stralucite in politica.

Marian Vanghelie, cel care a facut celebre cuvintele “care este” si “goagal”, sustine ca era vanghelioanelor si a micilor s-a terminat pentru el, iar acum se axeaza pe politica internationala.

Cred ca este nevoie de schimbari. Cred ca oamenii trebuie sa evolueze si trebuie sa dau mai mult. Micii si vanghelioanele sunt o etapa depasita a carierei mele politice. In viata trebuie sa iti propui lucruri foarte mari. Daca nu iti propui singur nu ajungi niciodata. Pozitia de vicepresedinte PSD ma facsa imi doresc alte lucruri. Oamenii se asteapta de la un vicepresedinte sa dea ceva societatii. Ma intereseaza tot ce inseamna Uniunea Europeana si Rusia, tot ce inseamna putere”, a declarat Vanghelie in cadrul unui interviu pentru MEDIAFAX.

In acest sens, Vanghelie s-a confesat ca s-a pus serios pe citit sip e documentat despre vietile marilor politicieni si cum au resit acestia sa ajunga la putere.

Acum citesc despre cum a ajuns Barack Obama presedinte al Americii. Citesc despre toti cei care au condus lumea intr-o perioada sau alta. Peste zece ani ma vad un tip puternic. Nu voi aborda functia de presedinte. Eu sunt un om rational. In viata trebuie sa o iei in etape. E posibil orice, capeti experienta. Eu sunt atent la mine de la un mandat la altul. Cand ma voi decide sa nu mai candidez va fi greu pentru cel care va veni dupa mine la Primaria sectorului 5”, a sups Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.