Exclus din grupul parlamentar al social-democratilor si trimis in ultimul rand al Parlamentului European, Severin a fost huiduit de eurodeputatii straini.

Exilat la neafiliati, fugarit pana la intrarea in sala de plen de aparatele de fotografiat si denumit "deputatul care inca nu demisioneaza", europarlamentarul Adrian Severin a fost huiduit in prima sedinta de plen de dupa scandalul "eurospaga" in care a fost filmat acceptand mii de euro ca sa schimbe legi europene, potrivit adevarul.ro

Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, a deschis sedinta de 10 ore cu acest subiect. La prima strigare a consemnat demisia slovenului, Zoran Thaler.

"A renuntat la mandat", a spus Buzek, in timp ce eurodeputatii aplaudau. "Si al doilea coleg, va demisiona in urmatoarele zile", a mai spus presedintele. Din nou aplauze. Cel de-al treilea va trece la "neafiliati", grupul euroindependentilor care se supara pe partid sau partidul pe ei.

"Domnul Severin a parasit grupul politic al socialistilor si democratilor", a spus Buzek. A urmat un cor de huiduieli amestecat cu aplauzele socialistilor care au scapat de el.

  • Colegul Gigi: "Sa nu stea in fotoliul meu"

Gigi Becali a luat foc atunci cand a auzit ca Severin i-ar fi ocupat la un moment dat fotoliul. "Ce cauta pe scaunul meu? Acolo e numarul 777, cifra biblica! Sa nu mai stea niciodata pe scaunul ala", a declarat Becali pentru "Adevarul".

In acelasi context, Gigi Becali a povestit ca si pe el l-au cautat "niste lobbisti d-astia", dar sustine ca i-ar fi luat la goana cand i-au cerut sa voteze intr-un anume fel.

Citeste si: Socialistii europeni il exclud pe Severin si ii cer demisia din PE


Despre autor:

Sursa: Adevarul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.