Protest disperat in Parlament fata de legile Guvernului Boc: Un barbat de 40 de ani s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Parlamentului, joi dimineata.

  • [UPDATE] Barbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR
Barbatul care s-a aruncat joi dimineata de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR. Acesta are 40 de ani, este casatorit si are doi copii, dintre care unu sufera de autism. Victima era nemultumita de faptul ca in urma masurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copil.

Surse din televiziunea publica au declarat pentru MEDIAFAX ca Adrian Sobaru nu avea o problema legata de locul de munca din TVR

  • Tragedie in Parlament

Potrivit primelor informatii, este vorba de un gest de protest, disperat. Incidentul a avut loc in timpul interventiilor in plenul Parlamentului, in jurul orei 10:30, inainate ca premierul Emil Boc sa ia cuvantul, potrivit Realitatea tv.

La fata locului a ajuns un echipaj medical de la SMURD, care i-a acordat barbatului primul ajutor, acesta fiind transportat de urgenta la spital.

Se pare ca victima este un barbat in jur de 40 de ani, salariat la televiziunea publica, unde lucreaza ca electrician. Informatia nu a fost insa cofirmata, relateaza MEDIAFAX.

  • "Pentru tine, Boc"
Inainte de a se arunca de la balcon, barbatul a strigat: "Boc, ati luat drepturile copiilor". Totodata, acesta purta un tricou pe care scria "Ne-ati ucis viitorul".
Potrivit medicilor sositi la fata locului, barbatul a suferit rani grave si prezinta o fractura. Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat ca barbatul este constient.

Imediat dupa incident, in jurul barbatului s-au strans mai multi politicieni, printre care premierul Emil Boc, presedintele PSD Victor Ponta si Varujan Vosganian. Sedinta Parlamentului a fost suspendata.

Citeste si:
Incidentul din Polonia, luat în derâdere de propaganda rusă. „Țara...
Incidentul din Polonia, luat...

Vom reveni cu amanunte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.