Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea a declarat ca ii este greu sa spuna ce ar face daca ar fi mama, dar ca nu ar putea sa stea departe de munca mai mult de cateva luni.

Udrea a fost intrebata, intr-o conferinta de presa, ce ar face daca ar fi mama: ar prefera sa stea acasa sa-si creasca copilul pe bani mai multi si pe o perioada mai scurta sau pe bani mai putini si pe o perioada mai lunga?

"Eu am o colega care a venit la munca, e adevarat era asta in campanie electorala, la doua saptamani dupa ce a nascut. Mi-e greu sa spun ce as face eu daca as fi mama, pentru lucrurile astea le stii doar daca ti se intampla. Cu siguranta ca nu as putea sa stau departe de munca mai mult de cateva luni", a raspuns ministrul, transmite MEDIAFAX.

Udrea a mai fost intrebata care dintre variantele concediului de maternitate le sustine, ea aratand ca acest subiect va fi discutat duminica seara si luni in coalitie. "Sunt mai multe variante de lucru, toate au in vedere interesul copilului, in primul rand", a adaugat Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.