Deputatii juristi au decis: Anastase nu a incalcat regulamentul Camerei Deputatilor.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a confirmat, miercuri, cu unanimitate de voturi, decizia Comisiei juridice care a constatat ca Roberta Anastase nu a incalcat Regulamentul, a anuntat secretarul Dumitru Pardau.

Deputatul a precizat ca aceasta hotarare va fi prezentata in prima sedinta a Camerei Deputatilor, transmite Agerpres.

El a mentionat ca hotararea va putea fi contestata in termen de 15 zile lucratoare de la data comunicarii si ca aceasta urmeaza a fi solutionata de plenul Camerei, decizia fiind definitiva.

Deputatii din Comisia juridica dezbat si voteaza, miercuri, in sedinta secreta, solicitarea PSD de sanctionare a presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase pentru incalcarea Regulamentului, informeaa Realitatea.

Deputatul PSD Florin Iordache a propus, marti, suplimentarea ordinii de zi a Comisiei juridice cu solicitarea PSD de sanctionare a presedintelui Camerei Deputatilor pentru incalcarea Regulamentului forului, presedintele Comisiei, Daniel Buda, anuntand ca acesta va fi discutat in sedinta de miercuri.


Sedinta Comisiei juridice a Camerei Deputatilor de miercuri, in care este luata in discutie sesizarea PSD impotriva Robertei Anastase, se desfasoara cu usile inchise, presedintele acestui for, democrat-liberalul Daniel Buda, solicitand presei sa paraseasca sala, transmite Agerpes.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.