Presedintele Traian Basescu invita partidele parlamentare la consultari, marti, la ora 12.00, temele de discutie propuse fiind informarea cu privire la concluziile Consiliului European, perspectivele relatiei cu FMI si perspectivele aderarii la spatiul Schengen.

Seful statului a facut acest anunt vineri, la Bruxelles, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la finalul participarii la Consiliul European de toamna, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca propune trei teme de discutie. In primul rand, este vorba despre o informare cu privire la concluziile Consiliului European, care, in opinia sa, ar trebui sa schimbe comportamentul tuturor partidelor parlamentare, daca acestea vor sa aiba "un aer cat de cat european".

Un alt subiect propus de seful statului pentru consultari vizeaza perspectiva relatiei cu FMI, "in lumina concluziilor Consiliului European".

Presedintele Basescu a precizat ca mai propune ca tema de discutii perspectiva aderarii Romaniei la spatiul Schengen si corelarea acesteia cu MCV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.