Deputatul PNL Horea Uioreanu a postat, marti seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat prietenilor din lista si i-a indemnat sa ii sune pe parlamentarii PDL de Cluj si sa le ceara sa voteze motiunea de cenzura.

Deputatul liberal a trecut in mesaj si numerele de telefon mobil de serviciu ale celor sase deputati si senatori PDL din Cluj, pentru ca acestia sa poata fi sunati sau sa li se trimita SMS-uri, transmite MEDIAFAX.

"Special pentru clujeni: suna-i pe parlamentarii PDL si roaga-i sa voteze motiunea de cenzura. Spune-le sa te trateze ca si atunci cand ti-au cerut votul: cu respect si consideratie. Daca nu raspund, da-le un SMS. Daca nu le ai numarul, te ajut eu", a aratat Uioreanu in postarea pe pagina sa de Facebook.

Horea Uioreanu are peste 800 de prieteni pe Facebook, dupa ce si-a lansat pagina in cursul saptamanii trecute.

Motiunea de cenzura initiata de opozitie va fi dezbatuta si votata miercuri, cu incepere de la ora 11.00. Votul va fi secret cu bile. Pentru adoptarea motiunii de cenzura sunt necesare 236 de voturi favorabile, numar mai mare decat cel al parlamentarilor din partidele de opozitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.