Emil Boc a declarat ca interpretii de manele vor trebui sa plateasca impozit pe veniturile obtinute, la fel ca orice alt cetatean, adaugand ca normele de aplicare vor fi elaborate pana la sfarsitul acestei luni

Emil Boc a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca interpretii de manele vor fi tratati ca restul cetatenilor, acestia fiind nevoiti sa plateasca impozite pe veniturile obtinute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Se poate face prin controale indirecte, care vor permite ca si manelistii sa fie tratati ca toti cetatenii acestei tari si sa plateasca impozite si taxe legale. E problema Finantelor sa stabileasca modul in care se face aceasta impozitare, dar exista metoda controlului indirect",
a afirmat Emil Boc.

El a spus ca orice contribuabil din Romania, care realizeaza venituri trebuie sa plateasca un impozit aferent la bugetul de stat.

"Acum se elaboreaza normele de aplicare a Codului Fiscal, aprobat prin ordonanta de urgenta. Cel care face acest lucru e seful ANAF. Normele vor fi aprobate prin ordin, pana la sfarsitul lunii august", a afirmat premierul Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.