Candidatul PDL Teo Trandafir a obtinut 54,02% din voturile alegatorilor din Colegiul 19, iar candidatul PC Liliana Minca 45,98%, in urma prelucrarii tuturor datelor primite.
Potrivit purtatorului de cuvant al BEM, Iulian Ivan, Liliana Minca a primit 6.939 voturi valabil exprimate, care inseamna 45,98%, iar Teodora Trandafir a primit 8.154ceea ce reprezinta 54,02%.

Din numarul total al alegatorilor prevazuti in listele electorale din circumscriptie, respectiv 103.204, la alegerile partiale din data de 25 aprilie au votat 15.319 cetateni cu drept de vot, dintre care doar 15.093 au fost constatate voturi valabil exprimate, informeaza Gandul.

Potrivit procesului-verbal privind centralizarea voturilor si constatarea rezultatelor votarii, un numar de 138 de alegatori au votat pe liste electorale suplimentare, iar un numar de trei alegatori si-au exprimat dreptul de vot cu urna speciala.

Candidatul PC, sustinut de PSD si PNL, Liliana Minca, si cel al PDL, Teo Trandafir, s-au infruntat duminica in alegerile partiale din Colegiul 19 pentru un mandat de deputat, pentru prima data fiind folosit un sistem de verificare a CNP-urilor cetatenilor pentru impiedicarea votului multiplu.

Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa din Parlament, aceasta fiind numita membru in Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.