Iubitul Elenei Basescu se muta in Franta, dar nu oricum, ci pe banii statului.

Bogdan Ionescu, cunoscut sub porecla de Syda, va fi secretarul economic al Ambasadei Romaniei la Paris.

La doar 30 de ani, Syda a avut o cariera de invidiat, ajutat fiind de oameni din apropierea lui Traian Basescu, viitorul sau socru. Dupa ce in 2007 a fost, timp de cateva saptamani, consilierul ministrului integrarii, Anca Boagiu, el a reusit, anul acesta, o ascensiune fulminanta, ajutat de un alt pedelist, Adriean Videanu. In ultima perioada, Bogdan Ionescu a realizat cate altii nu fac intr-o viata de munca, scrie Libertatea.

La nici o luna de la data de 5 martie, cand a fost angajat, pe baza unui concurs pe un post aflat vacant, consilier la Directia Generala Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Bogdan Ionescu participa la un alt concurs. De data aceasta era vorba despre un post mult mai important, cel de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris. Si, surpriza, fiind singurul concurent, il si castiga. Astfel, un angajat al departamentului Resurse Umane din minister ne-a confirmat telefonic ca “prin concursul din 22 martie, Bogdan Adrian Ionescu a obtinut postul de la ambasada din Paris”.

Surse din cadrul ministerului condus de Adriean Videanu ne-au precizat faptul ca Bogdan Ionescu nu a trecut pe la serviciu decat o data, maximum de doua ori, si atunci probabil ca sa-si bea cafeaua cu ministrul Videanu, cu care parintii lui sunt prieteni buni si parteneri de afaceri. De altfel, concursul organizat in data de 22 martie nu a fost anuntat public, cum prevede legea, si nici nu exista pe siteul ministerului, asa cum ar fi fost normal.
Cititi mai multe in Libertatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.