Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, le propune cititorilor blogului sau un pariu, anume ca dosarul Zambaccian va fi trimis la ICCJ chiar in ziua Consiliului National, promitand castigatorului ca premiu Constitutia, "carticica pe care o tinea in mana" Traian Basescu in 2004 pe afise electorale.

"Va propun si un pariu. Stiti ca am doua dosare in instanta - dosarul cu campania electorala, cu caciulite, afise si 1000 de martori si dosarul in care sunt acuzat ca am dat mita lui Melinescu printr-o numire facuta prin hotarare de Guvern (aprobata de tot Guvernul) pentru a obtine un dosar care oricum aparuse in facsimil in EVZ. Bun. Mergem inainte. Mai exista un dosar - dosarul Zambaccian - trimis, retrimis de DNA la Parlament, apoi la Curtea Suprema, anulat de Curtea Suprema, retrimis la Parlament, ajuns din nou la DNA si pregatit de cateva saptamani de retrimitere la Curtea Suprema. Surprise! Dosarul asteapta linistit de saptamani intregi un moment prielnic sa fie trimis, triumfator, la ICCJ ", scrie Nastase pe blog.

Fostul premier se intreaba daca dosarul va fi trimis "public" la ICCJ chiar in ziua Consiliului National si promite castigatorului "carticica pe care o tinea in mana" Traian Basescu la alegerile din 2004 (Constitutia Romaniei - n.r.).

"Intrebare : credeti ca acest dosar (al treilea) va fi trimis - public - la instanta maine sau poimaine, in chiar ziua Consiliului National? Promit castigatorului carticica pe care o tinea in mana, pe afise, Traian Basescu la alegerile, fraudate moral, din 2004", incheie Nastase.

Deputatul PSD insinuneaza ca desecretizarea dosarelor Revolutiei, arestarea primarului Antonie Solomon si propunerea de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu sunt diversiuni mediatice pentru a acoperi protestele care se pregatesc unui Guvern care nu are solutii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.