PRM pregateste un scandal politic de proportii, respectiv publicarea unei liste care cuprinde liderii politici ai momentului cu orientare homo si bi-sexuala, anuntul oficial fiind facut ieri, in ziarul "Tricolorul".

Partidele, Parlamentul si Guvernul, intesate de homosexuali

"In curind, ziarul <Tricolorul> va publica <La Galeria de Los Sodomistos> - adica lista cu bulangiii din politica romaneasca. Stati pe receptie", scrie Tricolorul.

Anuntul din ziarul patronat de Vadim Tudor este foarte sec, oarecum in contradictie cu stilul gazetei si al Tribunului, ceea ce pare sa intareasca impresia ca in spate se ascunde ceva mai mult de atit. Vicepresedintele si purtatorul de cuvint al PRM, Marius Marinescu, a confirmat, pentru Inpolitics, ca nu e vorba doar de o fumigena. "Dl.presedinte Corneliu Vadim Tudor, personal, se ocupa de intocmirea acestei liste, pe baza informatiilor furnizate de fosti si actuali angajati ai serviciilor secrete, iar lista va fi difuzata, probabil in serial, in cel mai scurt timp, in publicatiile domniei sale".

Doar homosexualii promoveaza in politica?

Marinescu explica ratiunea acestui demers: "Oricit ar parea de paradoxal, aici nu e vorba de homofobie, de atitudine discriminatorie, desi probabil vor aparea si acuzatii de acest tip, ci e vorba de cu totul altceva. Mai precis, Parlamentul, Guvernul, partidele politice de la noi sunt intesate, la virf, de lideri cu orientari homosexuale care isi datoreaza carierele tocmai acestei trasaturi, pentru ca ei se sprijina reciproc si se promoveaza in functii, ceea ce inseamna un proces nenatural de <selectie>, sa-i spunem asa, a oamenilor din politica de top".

La moda

Scandalurile cu tenta sexuala, mai exact cu atac la orientarea sexuala, sunt deja la moda pe scena politica romaneasca. Sa nu uitam ca inaintea anuntului facut de Vadim, a fost cel din interiorul PSD. Mai exact, pe 8 februarie, au inceput sa apara zvonuri in interiorul PSD legate de posibile santaje sexuale. Mai precis, parlamentari ai partidului au primit o serie de SMS-uri anonime, continind anuntul unor viitoare dezvaluiri picante despre un anumit membru marcant al formatiunii.

Textul unuia dintre aceste mesaje suna in felul urmator "Stiai ca X este poponar? In curind, vom da la presa imagini cu aventurile lui masculine. X-GAY, aceasta va fi eticheta populara care il va ingropa cu tot caracterul lui infect. si pe tine, daca nu stai departe de el...".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.