Mircea Geoana a fost primit ieri, la un miting PSD organizat la Mioveni, de circa 100 de simpatizati dintre care s-au remarcat parintii care si-au adus copiii imbracati in culorile partidului pentru a-l intampina pe candidatul PSD.
Joi dimineata, in fata cortului de campanie PSD amplasat in fata unui restaurant de pe bulevardul principal din Mioveni, vizavi de biserica din localitate, s-au strans aproximativ 100 de persoane pentru a-l intampina pe Geoana. Aproape jumatate dintre cei veniti la miting purtau un element de imbracaminte in culoarea partidului, lipsind pancartele, steagurile de campanie si baloanele.

In schimb, liderul PSD a fost intampinat de parintii care si-au adus copiii mici, in carucior, si imbracati cu caciulite rosii si fularase pentru a fi luati in brate de Mircea Geoana. Candidatul s-a conformat si i-a alintat pe fiecare in parte, in acordurile melodiei electorale care se derula in fundal la momentul aparitiei liderului PSD.

De la difuzoarele de la cortul de campanie se auzea un cantec in acorduri populare. "Omule, iti spun ceva, fii atent cand vei vota. PSD-ul nu te lasa, iti face viata frumoasa. Mircea Geoana e cu tine, si la greu, dar si la bine. Poate fi fratele tau, te ajuta cand ti-e greu. PSD-ul e pentru om ca albina pentru pom. Mircea Geoana sa votati daca vreti sa castigati", suna melodia electorala a social-democratilor, transmite NewsIn.

Nu a fost insa singurul cantec pentru alegeri: "In numele Dreptatii, Omeniei/ Votam pentru schimbarea in bine-a Romaniei/ El, Mircea Geoana, e speranta, viitorul tarii este-acum". Pentru refren organizatorii au ales: "Sa votam de data asta Mircea Geoana - PSD. Sa votam e datoria, viata ne cere asta acum. Sa votam de data asta candidatul PSD. Sa schimbam in bine Romania, sa votam cu totii PSD".

Liderul PSD a precizat ca-si incheie campania joi la Arges, printr-un miting organizat la Pitesti. "Am ales Argesul ca moment de inchidere a acestei prime parti a campaniei pentru alegerile prezidentiale si pentru ca mi-ati fost alaturi atunci cand mi-a fost mie greu", i-a gratulat Geoana pe argeseni.

A tinut sa dea si un "semnal" pentru alegatorii celorlalti candidati de la alegerile prezidentiale care nu vor intra in turul al doilea. "Faptul ca cineva voteaza cu un alt candidat, contracandidat, care eventual ma si ataca in aceasta campanie nu trebuie sa reprezinte pentru viitorul presedinte si pentru mine, ca asta este educatia si firea mea, un motiv de suparare sau mai rau, de razbunare la adresa acestora. Sunt oameni care au libertatea sa aleaga ceea ce doresc sa voteze. Le spun ca noi suntem cei mai buni, dar vreau sa dau un semnal si pentru cei care in primul tur au alti candidati, ca ii respectam, ca indiferent de disputa electorala pe televiziuni sau in spatiul public, avem o obligatie de respect reciproc", si-a incheiat Geoana "interventia" de la Mioveni, nu inainte de a mai face o vizita electorala la fabrica Dacia din localitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.