Fostul ministru de Interne, Dan Nica, sustina ca planul lui Traian Basescu, in cazul unei noi victorii in alegeri, este de a o nominaliza prim-ministru pe Elena Udrea.
Nica mai spune ca acest plan are legatura cu faptul ca PDL vine in parlament nu cu un guvern de tehnocrati, asa cum anuntase initial, ci cu unul de pedelisti, condus de Lucian Croitoru. Explicatia lui Nica este ca pedelistii s-au temut ca guvernul de tehnocrati ar putea realmente sa treaca de parlament, caz in care planul presedintelui ar fi dat peste cap, transmite Inpolitics.

Dan Nica a declarat, la Realitatea TV ca exista acest plan, ca in eventualitatea ca presedintele Traian Basescu sa obtina un nou mandat, doamna Elena Udrea sa fie nominalizata pentru functia de prim-ministru. "Si sigur ca nominalizarea inainte de alegeri ar fi produs un mare scandal in Romania si atunci, este lasata pentru o perioada ulterioara datei de 6 decembrie", a precizat Nica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.