Fostul consilier a lui Adrian Nastase, Anca Alexandrescu sustine ca Mircea Geoana a platit articolele despre coruptia lui Nastase si tot el l-a indepartat pe Ion Iliescu de la conducere, in mod abuziv.
Alexandrescu a insiruit in acest sfarsit de saptamana o lunga lista de motive pentru care o mare parte din PSD nu il sustine pe Mircea Geoana la prezidentiale, printre ele regasindu-se: tradarea, hotia si minciuna.

Alexandrescu sustine ca Geoana este cel care a distrus PSD-ul, l-a dat jos pe Ion Iliescu si l-a facut corupt pe Adrian Nastase. Consilierul descrie drumul lui Mircea Geoana catre putere si toate mijloacele murdare la care acesta ar fi apelat pentru a ajunge in fruntea PSD-ului.

Va mai aduceti aminte de Congresul din primavara lui 2005? La numai cateva zile de la alegerea sa, Mircea Geoana spunea despre presedintele Iliescu ca a ajuns la o “varsta la care nu mai stie ce vorbeste”. Doi ani mai tarziu, Mircea Geoana ii da un ultimatum presedintelui Iliescu in urma unor declaratii ale acestuia despre conducerea partidului. A fost la un pas sa il dea afara din partid. Si acum o saptamana spunea in fata a 10 000 de oameni cat de important este pentru el Ion Iliescu. Mare caracter nu? As fi subiectiva daca as rememora acum momentul de la Hotel Confort si ce a urmat dupa. Acum ii cauta prietenia si sprijinul pentru a obtine voturile partidului. In urma cu cativa ani insa platea sondaje si articole despre “coruptul” Adrian Nastase”, descrie fostul consilier pe blogul personal.

Mai mult decat atat, Alexandrescu sustine ca actualul lider al PSD ar fi “batut palma” cu Traian Basescu si cu PDL, care “s-a angajat sa il ajute sa intre in turul doi” la prezidentiale.

In incheiere, Anca Alexandrescu declara ca il va sustine pe Sorin Oprescu la prezidentiale, desi este in continuare membru PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.