Potrivit Inpolitics.ro, seful statului le-ar fi spus vineri liderilor PDL Botosani ca i-a dat dispozitie premierului Boc ca pe 2 septembrie sa revoce din functii toti ministrii PSD.
Basescu a avut o intilnire cu edilii judeteni PDL la Hotel Rapsodia din Botosani, cat si o alta intrevedere, in acelasi loc, cu liderii organizatiei judetene a PDL.

Conform unor surse participante la discutie, citate de Inpolitics, Basescu "i-a informat, discret, pe democrat-liberali ca i-a transmis premierului Boc sarcina de a revoca toti ministrii PSD din functie pe 2 septembrie".

Aceasta este ziua in care Emil Boc doreste ca guvernul sa isi asume raspunderea pentru legile Educatiei, insa PSD se opune categoric.

Seful statului este sigur ca va fi presedinte si in noul mandat

Tot astfel, presedintele le-a spus convins ca va castiga un nou mandat indiferent de adversar si le-a recomandat sa nu isi mai bata capul cu acest aspect si sa se gandeasca, mai degraba, la viitor.

Basescu a mai cerut stoparea oricaror sume alocate de la buget edililor pesedisti, in conditiile in care, in Botosani, PDL detine atat presedintele Consiliului Judetean, cat si prefectul si primarul resedintei de judet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.