Nimeni nu s-a gandit pana acum ca doamna Gatej nu a fost adusa de ochii lumii la palat, ci este pregatita pentru un rol politico-electoral major.
Inpolitics a facut o ampla analiza a “situatiei” noului consilier presidential. Iata care sunt concluziile:

Alexandra Gatej, fost manager pentru Europa Centrala si de Rasarit la compania multinationala Unilever si presedinte al prestigioasei Camere de Comert Romano-Americane (AmCham), a fost adusa langa Basescu aparent pentru ca este specialist in economie, un om “numai bun” in aceasta perioada de criza. Venirea acesteia l-a Controceni i-a luat prin surprindere pe politicieni, iar Inpolitics speculeaza ca Alexandra Gatej a fost adusa ca si posibila solutie de premier pentru situatia in care PSD se va retrage de la guvernare.

Gatej, prietena cu Videanu

Pe langa calitatea sa de “neutralitate” politica care ar face-o sa fie usor acceptata de partidele aflate la guvernare, Alexandra Gatej mai are o “calitate” foarte importanta: este prietena a familiei Videanu, cea care a si prezentat-o de altfel lui Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.