Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a explicat, in cadrul sedintei Consiliului National, colegilor din partid strategia pentru alegerile prezidentiale si l-a catalogat pe Traian Basescu ca fiind "badaran", "om fara calitati de om de stat", "primitiv".
"Noi trebuie sa aratam ca avem o gandire care porneste de la nevoile tarii. De atatia ani de zile nu suntem capabili sa imbunatatim sistemul de procesare a fondurilor europene. Trebuie sa vedem cum anume sa facem si sa aratam ca pe noi ne doare acest lucru", a sustinut Ion Iliescu, potrivit unei inregistrari difuzate de RealitateaTV.

De asemenea, fostul presedinte le-a explicat participantilor la lucrarile Consiliului National ca Traian Basescu este perceput "ca badaran, omul fara calitati de om de stat, primitiv". "Toate aceste chestiuni trebuie concretizate intr-un program propriu al candidatului PSD, simplu, cu cateva obiective precise, explicit formulate, si care sa ajunga pe intelesul votantilor nostri, si sa inarmam militantii nostri cum anume sa discute", a explicat Ion Iliescu, potrivit NewsIn.

Iliescu a mai sustinut si ca PSD trebuie sa scoata "din prima linie oamenii vulnerabili care au niste caracteristici", el explicand ca "lumea discuta cum s-au imbogatit, cu tot felul de relatii dubioase".

Presedintele de onoare al PSD a propus ca stabilirea strategiei sa fie tema primei intalniri a Consiliului National si "echipa guvernamentala sa se prezinte cu o concluzie la sase luni de la guvernare". In fata acestei propuneri, Mircea Geoana a replicat: "Nu as face toata guvernarea ca se intorc si pe noi. As face pe politica economica".

Conform inregistrarii, primarul Constantei, Radu Mazare, s-a aratat deranjat de programul "Prima casa" si si-a indemnat colegii sa caute solutii pentru a "scapa" de Traian Basescu. "Ce e asta prima casa? A venit Boc cu vrajala asta. Pai cum il las eu pe Pogea, cand am jumatate din Guvern, sa faca bagabonteala asta? Astia cum ajung ministri de Finante, cum sunt destepti. Suntem aici sa ne batem capul sa scapam de Iuda asta de Basescu, ca asta e cel mai mare rau", a sustinut Radu Mazare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.