Politica 11 Mai 2009 02:47
Presedintele PNL Crin Antonescu, desemnat candidat la presedintie, a declarat duminica, la Baia Mare, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale nu trebuie sa se ajunga in niciun caz la o competitie intre Traian Basescu si Mircea Geoana, transmite corespondentul NewsIn.
Crin Antonescu a spus ca persoana care poate sa-l invinga pe Traian Basescu la alegerile pentru Presedintia Romaniei trebuie doar sa fie bine organizata.

"Nu il sustin pe Basescu, din punctul meu de vedere in nici intr-un caz nu trebuie sa se ajunga la un tur al doilea Basescu-Geoana, pentru ca nu ne da echilibru. Nu e o schimbare esentiala trecerea de la Basescu la Geoana. Ne vom bate pentru a ajunge in turul al doilea si chiar pentru a castiga presedintia. Daca in februarie discutam ca e nevoie, metaforic vorbind, sa fii nebun, e nevoie sa fii o persoana puternica, acum va spun ca trebuie doar sa fii bine organizat”, a spus Crin Antonescu.

Liderul liberalilor a mai declarat ca nu este de acord cu acele campanii electorale, in care candidatii apar la tot felul de manifestari, fac bai de multime si se dau in spectacol, gustand din produsele alimentare sau bauturi, doar pentru a-si atrage simpatia.

"N-am nici o problema la intalnirea cu oamenii, insa nu-mi place sa ma prefac ca dansez si cant. Nu cred ca mai merge tipul acesta de propaganda. Confruntarea candidatilor la presedintie nu se face in cate maini strangi si cate pahare bei, pentru ca sunt altii mai priceputi la asa ceva”, a explicat Antonescu.

Conducerea PNL l-a desemnat, sambata, pe presedintele partidului, Crin Antonescu, in calitate de candidat al liberalilor la functia de presedinte al Romaniei, de la sedinta lipsind cei trei fosti presedinti - Tariceanu, Campeanu si Ionescu Quintus. Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a spus ca votul a fost secret, in favoarea candidaturii lui Antonescu pronuntandu-se 175 de liberali si doar 3 impotriva. "Practic, incepand de azi, Crin Antonescu este candidatul oficial al PNL la functia de presedinte al Romaniei", a punctat prim-vicepresedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.