Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost primit cu huiduieli de o parte a participantilor la turul pe bicicleta organizat, sambata, in jurul Palatului Parlamentului, dupa ce a intarziat 50 de minute la locul unde era asteptat sa dea startul.
Cei 450 de bucuresteni inscrisi sa participe la eveniment l-au asteptat pe edilul-sef inca de la ora 11.00, iar Oprescu a ajuns sa le dea startul de-abia la 12 fara 10, informeaza NewsIn. Primit cu antipatie de biciclisti, primarul general a renuntat la orice discurs si s-a multumit sa spuna, la microfon, doar "3, 2, 1, start!".

Desfasurat sub sloganul "Treci pe Verde cu Bicicleta Rosie", turul ciclist in jurul Palatului Parlamentului a fost organizat pentru a promova miscarea si protectia mediului. Participantii si-au castigat bicicleta si, implicit, dreptul de participare dupa ce au completat un test online cu intrebari legate de sanatate si ecologie.

Evenimentul a fost organizat de Primaria Capitalei si organizatia Green (R)Evolution, cu sprijinul Federatiei Romane de Ciclism si al Politiei Capitalei. Bicicletele pentru participantii la tur au fost oferite de compania Coca-Cola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.