Europarlamentarul liberal Adina Valean a acceptat, azi, sa vorbeasca revistei Q Magazine despre relatia pe care presa i-o atribuie, voalat, cu Crin Antonescu, recunoscand, pentru prima data, ca intre ei exista o poveste de dragoste.

Fostul senator PNL, Adrian Cioroianu, nemultumit ca nu a prins loc eligibil, a lansat azi o serie de acuzatii la adresa noii conduceri a PNL, intre care aceea ca pe lista de candidati pentru PE apar "viitoare sotii" si prieteni ai presedintelui Crin Antonescu. "Ma tem ca aceasta echipa este a dansului, nu a PNL", a mai spus Cioroianu. Aluzia lui Cioroianu este mai mult decat straverzie: e vorba de presupusa relatie amoroasa intre noul lider al PNL si eurodeputatul Adina Valean.

Desi paparazii Cancan si alti jurnalisti i-au surprins in cateva randuri pe cei doi in ipostaze destul de familiare, niciunul dintre cei doi politicieni nu a dorit sa comenteze public insinuarile. In plus, starea civila a femeii era, si ea, destul de neclara, dupa unele surse fiind casatorita, dupa altele, divortata.

Q Magazine a reusit, azi, sa obtina, in premiera, confirmarea legaturii, de la Adina Valean: "Da, am o relatie sentimentala cu Crin!", a spus politicianul, care adauga ca a divortat anul trecut de fostul sot. "Suntem doi oameni liberi care se iubesc, nu vad care ar fi problema". Valean sustine, insa, ca insinuarile potrivit carora plasarea ei pe lista se datoreaza legaturii cu liderul cu Antonescu reprezinta o mizerie vehiculata de anumite persoane. "Spun ca este o mizerie pentru ca in partid se stie bine ca eu am avut, si am, o activitate extrem de apreciata in Parlamentul European, m-am aflat in fruntea liberalilor romani din PE, am contacte la cel mai inalt nivel cu oficialii europeni, am avut initiative si luari de pozitie care au fost foarte bine primite... Nu imi datorez cariera politica lui Crin Antonescu, fara a mai vorbi de faptul ca eu eram impreuna cu el intr-o perioada cand nu detinea puterea in partid ci, as spune, mai degraba, dimpotriva. Nu am de ce sa ascund relatia noastra, mai ales ca, repet, suntem amandoi oameni liberi si fara obligatii, dar nici nu pot accepta acuzatia ca sunt ceea ce sunt in politica gratie lui Crin. Putem vorbi, mai degraba, de doi colegi care s-au indragostit la locul de munca, unde lucrau pe pozitii de egalitate, decat de o relatie de cauzalitate, in sensul ca eu as avea o cariera care e rod al demersurilor sale oculte in partid. La noi, exista o mentalitate la nivelul electoratului potrivit careia orice femeie care parvine in politica reuseste asta doar gratie unui protector masculin si stiu ca asa se si intampla, din pacate, in destule cazuri. Nu si in al meu, insa, o afirm cu toata taria si cu inima deschisa. Sunt o femeie care a muncit din greu pentru ajunge unde a ajuns... daca iubesc un om politic e pentru ca asa a vrut inima mea si nu calculele electorale meschine. Asta e tot ce pot sa spun, ca raspuns la acuzatiile pe care ar fi unii oameni tentati sa mi le aduca, iar altii au facut-o deja!".


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.