Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca un candidat "fara dinti" al PSD la prezidentiale ar avea sanse mici si ca, pentru a castiga, partidul trebuie sa vina cu un mesaj diferit de cel al lui Traian Basescu.

"In conditiile in care, in momentul de fata, Traian Basescu tine foarte aproape de el echipa PSD-ului, e foarte greu sa vii cu un mesaj alternativ, cu un mesaj critic, cu un mesaj dur pe anumite chestiuni, in continuarea mesajelor noastre din ultimii patru ani. (...) De aceea, in masura in care noi vom merge cu o varianta diferita, cu o varianta foarte linistita, moale, o varianta fara dinti in campania electorala, sigur ca un astfel de candidat are sanse mai mici", a declarat Nastase.

Intrebat daca se refera la Mircea Geoana cand vorbeste de un candidat fara dinti, Nastase a precizat: "Eu vorbesc in general, nu ma refer la persoane acum. Am discutat despre formula ca atare, despre profilul pe care l-ar avea un astfel de candidat".

Pe de alta parte, fostul premier a spus ca viitorul candidat al PSD, pentru a fi credibil, trebuie sa vina cu un mesaj alternativ, cu un mesaj diferit de ceea ce inseamna Traian Basescu, transmite NewsIn. Nastase a mai adaugat ca, daca partidul va decide sa-l desemneze pe el sa se bata cu Traian Basescu, se va inscrie in competitie.

"Daca la nivelul partidului se va considera ca aceasta este cea mai buna formula, dincolo de jocurile de sondaje care deja au inceput sa apara (...) evident ca n-am sa ma dau inapoi de la aceasta competitie", a mai aratat presedintele CN al PSD.

Marian Vanghelie, liderul PSD Bucuresti, a ironizat sintagma lui Nastase cu prezidentiabilul fara dinti. "Trebuie unul cu dintii mai tari. Nu stiu, il gasim, il verificam, gasim o formula ca la serpi, exact aceeasi formula vom gasi si la candidatul nostru. Unul cu dintii foarte tari... in momentul in care ii prinde capatana celui care trebuie, s-o sfarame", a spus primarul de la sectorul cinci despre viitorul candidat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.