Fostul presedinte al Camerei Deputatilor si actualul purtator de cuvant al PNL, Bogdan Olteanu, a depus, la Judecatoria Sectorului 1, o cerere de divort impotriva sotiei sale, Cristina Izabela Olteanu. termen al procesului a fost stabilit pentru 17 martie.

Cu doar patru luni in urma, in noiembrie 2008, in plina campanie parlamentara, liberalul Bogdan Olteanu poza in ipostaza de familist convins. Olteanu miza pe aceasta imagine, punand pe site-ul sau poze care il infatisau impreuna cu sotia si copii sai, acompaniate de texte frumoase despre minunata sa viata de familie, pentru a atrage simpatia si increderea electoratului.

Sunt un familist convins, am doi copii - Thea si Alexandru si o sotie minunata, Cristina. Acasa, alaturi de ei uit de toata nebunia si agitatia de peste zi din Parlament.”, spunea Olteanu la acea vreme, in timp ce trimitea alegatorilor prin posta pliante cu el si famila sa.

Acum, la doar patru luni de la incheierea alegerilor, Bogdan Olteanu pare sa fi uitat de dragostea pe care o impartasea cu sotia sa Cristina, liberalul depunand vineri, la Judecatoria Sectorului, cererea de divort.

Ciudat cum o dragoste atat de mare, ca cea pe care liberalul o afisa in campania electorala, se poate spulbera in doar patru luni.

Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.