Sanatatea lui Silvio Berlusconi ar putea fi afectata de pierderea noptilor pentru participarea la petreceri, potrivit unui apropiat al premierului Italiei, citat intr-un document al ambasadei americane de la Roma dezvaluit de WikiLeaks, informeaza ziarul The Guardian, in editia online.

Giampiero Cantoni, fost presedinte al Comisiei de Aparare din Senatul italian, declara, conform unei note diplomatice din octombrie 2009, ca rezultatele analizelor medicale facute de Berlusconi sunt o "adevarata problema".

"Toti suntem ingrijorati de starea sa de sanatate", le-a spus Cantoni diplomatilor americani de la Roma, transmite MEDIAFAX.

Berlusconi a lesinat in public de trei ori in ultimii ani, "iar, din cauza frecventelor nopti pierdute si inclinatiei spre petreceri, nu se odihneste suficient", preciza Cantoni.

Potrivit notei diplomatice, cand actualul ambasador american la Roma, David Thorne, a vorbit prima data cu Berlusconi, acesta ar fi atipit scurt timp.

Un alt apropiat al lui Berlusconi, jurnalistul Gianni Letta, declarase, potrivit ambasadei americane, ca seria de scandaluri privind viata privata a premierului italian a condus la "slabirea sa fizica si psihica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.