Let's Bike It este prima actiune inovatoare ce isi propune sa vina in sprijinul activitatilor de cartare desfasurate de voluntarii Let's Do It, Romania!, acum, pe doua roti.

Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Harta deseurilor mai are o luna pana cand trebuie sa fie finalizata, asa ca biciclistii s-au pus serios pe pedalat. Rezultatul: Brasovul s-a alaturat initiativei Let's Bike It si exista confirmari si din partea altor judete din Romania.

Pana atunci, in Bucuresti, Let's Bike It a ajuns la editia cu numarul 4. Duminica 11 iulie, la ora 9:00 a.m., organizatorii va dau intalnire in Parcul Bazilescu, in Bucurestii Noi si va invita sa pedalati inspre nord, spre Ghimpati. [Click aici pentru galeria foto Let's bike it 1]

Initiatorii Let's Bike It, Vlad Dulea (pebiciclete.ro) si Geo Atreides, vor carta intr-un mod eco-prietenos alaturi de voluntarii care si-au confirmat participarea la aceasta actiune si vor petrece cateva ore la vanatoare de gunoaie... pe doua roti!

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata.

Citeste si: [Premiera: Romania va avea o harta a gunoaielor]

[Romania face curatenie nationala pe 25 septembrie]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.