Vizionarea posturilor Discovery se poate face de acum contra-cost.

Cel mai mare jucator de pe piata TV, internet fix si TV prin satelit, RCS&RDS, a scos saptamana trecuta din grila de baza programele Discovery.

Conform operatorilor din call center, canalele Discovery World, Discovery TLC Romania, Discovery Science, Investigation Discovery pot fi vizionate de clienti numai daca acestia platesc o taxa de 7 lei.

RCS&RDS renunta la difuzarea Antena 1 si Antena 3 pe platforma Digi

Cei de la RCS&RDS sustin ca nu sunt obligati sa furnzeze aceste canale clientilor, ci doar un anumit numar de canale, privand in acest fel abonatii de aceste posturi, relateaza capital.ro.

Romanii urmaresc Discovery Channel

Potrivit unui sondaj efectuat de Discovery Romania, 43% dintre cei care se uita la televizor zilnic, urmaresc Discovery Channel. 62% dintre respondentii sondajului sustin ca Discovery a avut un impact pozitiv asupra vietii lor iar 52% il considera combinatia perfecta dintre divertisment si informatii. 17% spun ca Discovery este singurul motiv pentru care inca mai au TV/Abonament TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.