Site-urile de recrutare din Romania par a nu mai fi atat de atractive pentru noua generatie. Twitter si Facebook sunt noile entitati ce ne guverneaza vietile. Si cum ar fii daca si gasirea unui loc de munca ar fi facilitata de aceste servicii, devenite indispensabile?

Asa s-a nascut si ideea primului targ de joburi ce foloseste anunturile postate pe platformele de socializare.

De ce JobPeNet? "Ne-am gandit ca totul se poate face intr-un mod mai organizat asa ca am hotarat sa pregatim primul eveniment desfasurat exclusiv pe Twitter. Este practic un targ online de joburi, un prilej de intalnire pentru angajatori si angajati, explica pe blog, organizatorii.

Cum?
Prin intermediul hashtagului #jobpenet (trebuie sa ai un cont de Twitter) vei putea intra in contact direct cu diferiti angajatori si vei putea aplica la joburile sau internshipurile disponibile. Scrie dupa fiecare tweet legat de subiect “#jobpenet“, iar ceea ce scrii va fi citit de toata lumea interesata.

Cand?
Evenimentul se desfasura vineri, 18 februarie, intre orele 11:00 si 13:00. Trebuie sa intri pe Twitter in acel interval, sa cauti hashtagul #jobpenet si sa-l salvezi fie in clientul tau de Twitter fie in pagina din browser.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.