Manageri romani din diferite domenii ar achizitiona online aproape orice, de la sosete la ciocane rotopercutoare, trecand prin oferte de vacanta sau bilete de avion. Cu toate acestea, cand vine vorba de plati mari, ei ezita – nu ar achizitiona de exemplu masini sau produse din domeniul imobiliar. Vezi cat au platit cel mai mult pe Internet si ce achizitioneaza cel mai des.

Cei mai multi dintre ei au declarat,ca achizitioneaza bilete de avion si pachete turistice de pe Internet, cu plata prin card bancar, majoritatea subliniind insa ca, in cazul bunurilor de valoare ridicata, ar prefera sa inspecteze in prealabil produsul.

Cele mai scumpe cumparaturi facute online de catre Alina Petri, director divizia e-business si publicitate in cadrul operatorului Romtelecom, reprezinta bilete de avion. Ea le cumpara de obicei direct de pe site-ul companiei aeriene cu care zboara, acestea costand, in medie, 300-400 euro.

“Nu as achizitiona online masini, desi am vazut la un moment dat o campanie de «online ordering» pentru Dacia. Cumpar echipamente IT&C, servicii telecom, carti, jucarii, diverse abonamente pentru servicii de genul fitness, spa, dar si pachete de vacanta”, spune Alina Petri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.