Aflat in vizita la fabrica auto de la Mioveni, presedintele Traian Basescu a intrat in posesia SUV-ului Duster pe care l-a cumparat din banii sotiei.

Familia Basescu a optat pentru un model de culoare rosie, desi Dacia nu are in oferta aceasta culoare de caroserie. SUV-ul a costat 71.016 RON, presedintele alegand cea mai dotata varianta de serie a Duster, scrie Realitatea.

Conform surselor, Basescu nu a primit nici o reducere din partea constructorului si nici nu exista vreo intelegere privind utilizarea masinii pe o anumita perioada.

Dusterul prezidential are ca numar AG 012010. El a fost verificat inainte de a fi predat de catre SPP si va fi supus acelorasi inspectii tehnice care le sunt aplicate tuturor masinilor pe care le foloseste presedintele, relateaza NewsIn. Traian Basescu urmeaza sa se intoarca la Bucuresti cu noul sau automobil.

"Am vrut sa fie un semnal, nu numai pentru piata interna, ci si pentru piata internationala, un semnal de incredere pentru productia de la Dacia. Este o masina care merita sa fie cumparata. Merg cu Logan de mai bine de doi ani. Sunt foarte multumit de Dacia Logan", a declarat Basescu.

"Incurajez si fetele, incurajez pe toti romanii sa cumpere Duster. Va sigur ca atunci cand se va face reinnoirea grupului de masini din coloana oficiala o sa cer specialistilor sa faca analiza daca masinile de teren pe care le avem acum pot fi inlocuite cu Duster", a mai precizat presedintele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.