OPSPI sau EximBank au transmis presei un document confidential care arata ca o firma olandeza garanteaza ca Dan Diaconescu dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda.

Avocatii lui Diaconescu sustin ca prin aceasta actiune cele doua institutii vor sa il discrediteze pe patronul OTV, relateaza romanialibera.ro.

"Astazi (joi - n.r.), OPSPI si Eximbank au primit un document confidential, care pana la urma a ajuns in presa. Este un fapt grav si este a doua oara cand se intampla. In opinia lui Dan Diaconescu, transmiterea caztre presa a acestui document denota tendinta evidenta ca statul vrea sa blocheze tranzactia privind Oltchim si sa arunce in derizoriu actiunile lui Dan Diaconescu", a declarat joi avocatul Daniel Fenechiu, unul dintre reprezentantii legali ai patronului OTV.

Presa a relatat joi, citand un document oficial, ca firma Gliding din Amsterdam garanteaza ca Dan Diaconescu dispune de 46 milioane de euro intr-un cont din Olanda al bancii HSBC.

"Dezvaluirea catre presa a documentelor confidentiale denota clar ca se doreste politizarea aestor negocieri", a mai spus Fenechiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.