G20 afirma in proiectul de comunicat final ca "Grecia este si va ramane in zona euro", insa ca ea "trebuie sa isi respecte angajamentele".

Tarile bogate si cele in curs de dezvoltare ale G20, reunite pana marti la Los Cabos in Mexic, au afirmat ca "Grecia trebuie sa ramana si va ramane in zona euro" insa "ea trebuie sa isi respecte angajamentele".

Liderii europeni, multumiti de rezultatele votului din Grecia

G20 si-a exprimat usurarea dupa victoria dreptei conservatoare in alegerile legislative de duminica din Grecia care ar trebui sa fie in masura sa formeze un guvern de coalitie in favoarea euro, scrie MEDIAFAX.

Dupa mai multe saptamani de incertitudine politica, Grecia ramane inca intr-o situatie economica dificila si va ramane fara bani la inceputul lunii iulie.

Liderii statelor membre G20 au inceput luni in jurul orei 15:30 (00:30, ora Romaniei) un summit la Los Cabos, in Mexic, consacrat mai ales pericolelor reprezentate de criza europeana asupra cresterii economice mondiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.