Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii de insolventa pentru televiziunea lui Dan Diaconescu.

Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL, potrivit datelor publicate pe site-ul TB. Materia juridica in acest caz este falimentul.


Societatea Ocram Televiziune SRL detine licenta audiovizuala a televiziunii OTV. Actionarii Ocram Televiziune SRL sunt: Dan Diaconescu - asociat principal (80,1%) si GMG Media Box SA (19,9%). Actionarii GMG Media Box SA sunt: PSV Company SA - 99,996%, Enache Sorin si Druica Constantin - cu cate 0,002%. Actionarii PSV Company SA sunt: Elbahold Limited (Cipru) - 54,422728%, Asociatia salariatilor din SNP Petrom SA (25 asociati) - 25%, PSV Company SA - 10,010714% si actionari persoane fizice (8577) - 10,566558%. Actionar unic al Elbahold Limited (Cipru) este Berhill Limited (Cipru), al carei actionar unic este Luca Liviu.

Potrivit informatiilor postate pe site-ul TB, instanta a admis miercuri, 28 martie, solicitarea Mamitzu Production SRL de declansare a procedurii insolventei in cazul OTV.

De asemenea, instanta ordona ridicarea dreptului de administrare a debitoarei (OTV, n.r.) si dispune incetarea mandatului administratorilor statutari ai debitoarei. Instanta a decis, totodata, sa desemneze provizoriu, pana la prima adunare a creditorilor, ca administrator judiciar pe ACSIS SOLV IPURL, cu o retributie lunara de 2.000 lei, exclusiv TVA, din averea debitoarei.

Pe de alta parte, daca administratorul judiciar refuza numirea pe motive temeinice, va notifica judecatorul sindic in termen de 5 zile de la comunicarea sentintei de numire, sub sanctiunea aplicarii unei amenzi de 500 - 1.000 lei in caz de necomunicarea refuzului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.